Foto 1/12
Foto 2/12
Foto 3/12
Foto 4/12
Foto 5/12
Foto 6/12
Foto 7/12
Foto 8/12
Foto 9/12
Foto 10/12
Foto 11/12
Foto 12/12

Omschrijving

Op een prachtige locatie gelegen royale bouwkavel, waar volgens het IPW beleid een vrijstaande woning of één woongebouw met twee wooneenheden gerealiseerd kan worden.

Op een prachtige locatie gelegen royale bouwkavel, waar volgens het IPW beleid een vrijstaande woning of één woongebouw met twee wooneenheden gerealiseerd kan worden.

Het is een mooie royale bouwkavel van 780 m² tegenover het voormalige gemeentehuis van Kerkwijk.

Incidentele Particuliere Woningbouw (IPW)

Heeft u als particulier grond in eigendom binnen onze gemeente en wilt u daarop voor uzelf of voor uw verwanten een woning bouwen? Heeft u hiertoe binnen het vigerende bestemmingsplan geen mogelijkheden? Wellicht kan het IPW-beleid (Indicentele Particuliere Woningbouw) voor u een uitkomst bieden.

Het doel van het IPW-beleid is het verruimen van de mogelijkheden voor incidentele woningbouw door particulieren. Belangrijke voorwaarden die Gemeente Zaltbommel stelt aan een IPW-aanvraag zijn; dat u bouwt voor eigen behoefte, er sprake is van een goede ruimtelijke ordening en dat het bouwen plaatsvindt binnen de vastgestelde bebouwingscontouren. U kunt maximaal 1 vrijstaande woning of twee wooneenheden in één woongebouw realiseren. Wat deze voorwaarden precies inhouden en welke voorwaarden er nog meer gelden, leest u in onderstaande beleidsnota. In de bijlagen van deze nota vindt u tevens een aanvraagformulier, de bebouwingscontouren en een omschrijving van de kosten waarmee u rekening dient te houden.

Verkoper is bereid om met de toekomstige koper een koopovereenkomst te sluiten met de ontbindende voorwaarde dat als er niet gebouwd kan en mag worden de koop ontbonden kan worden, binnen een vooraf afgesproken periode.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]