Foto 1/34
Foto 2/34
Foto 3/34
Foto 4/34
Foto 5/34
Foto 6/34
Foto 7/34
Foto 8/34
Foto 9/34
Foto 10/34
Foto 11/34
Foto 12/34
Foto 13/34
Foto 14/34
Foto 15/34
Foto 16/34
Foto 17/34
Foto 18/34
Foto 19/34
Foto 20/34
Foto 21/34
Foto 22/34
Foto 23/34
Foto 24/34
Foto 25/34
Foto 26/34
Foto 27/34
Foto 28/34
Foto 29/34
Foto 30/34
Foto 31/34
Foto 32/34
Foto 33/34
Foto 34/34

Omschrijving

Rust en ruimte, dat is te vinden bij deze karakteristieke, royale vrijstaande woonboerderij met oprit en tuin met tuinhuis op een groot perceel, gelegen op een mooie locatie in het dorpje Wellseind.

Rust en ruimte, dat is te vinden bij deze karakteristieke, royale vrijstaande woonboerderij met oprit en tuin met tuinhuis op een groot perceel, welke is gelegen op een mooie locatie in het dorpje Wellseind.
Het dorpje Wellseind ligt centraal in de Bommelerwaard en heeft een goede bereikbaarheid, binnen 10 minuten is de snelweg A2 bij Zaltbommel te bereiken, de stad 's-Hertogenbosch ligt op ongeveer 15 minuten afstand.
De steden Utrecht en Eindhoven bevinden zich op een half uur afstand en Amsterdam is in 1 uur te bereiken.

De woning is in 1620 gebouwd en is door de jaren heen geheel gerestaureerd met behoud van de bijzondere details uit vroeger tijden. Het achterhuis van de woning bevindt zich aan de straatzijde, het voorhuis is op de tuin gericht, zodat het heerlijk rustig wonen is met een grote tuin die volop privacy biedt.

Indeling: Hal met trapopgang, geeft toegang tot twee slaapkamers en de woonkamer. De woonkamer heeft het uitzicht op de tuin en is voorzien van twee ingebouwde bergkasten, er is een zitkamer en een hoger gelegen gedeelte (voormalige opkamer), waar zich nog een bedstee bevindt uit vroeger tijden. Ruime woonkeuken met een keukenblok in rechte opstelling met een granieten aanrechtblad, keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. In de keuken bevindt zich ook een kelder en een loopdeur naar de tuin.
De centrale hal heeft een trapopgang met vide en er is toegang tot een witgoedruimte, toilet, keuken, badkamer, slaapkamer, kantoor en de deel/hobbyruimte, ook is er een loopdeur naar de tuin.
Badkamer met inloopdouche, hoekligbad, badkamermeubel met dubbele wastafel, toilet en designradiator. Aan de straatzijde bevindt zich een kantoor en de deel met een loggia met glaspui en een loopdeur, waarachter de openslaande deuren aan de straatzijde zich bevinden en er is ook een loopdeur naar buiten.

Eerste verdieping: D.m.v. de trapopgang in de hal is er toegang tot de ouderslaapkamer, welke is aan de tuinzijde en is voorzien van bergruimte, een wastafel en bidet. D.m.v. een doorgang midden door de schoorsteen met glazen wanden is de middenzolder te bereiken. Ook de trapopgang met vide komt uit op de middenzolder, welke is ingericht als relaxruimte voorzien van sauna en een schuifwandkast. Er is een glaspui met loopdeur naar de achterzolder, welke is ingedeeld in twee afzonderlijke ruimtes, eventueel geschikt als extra slaapkamers.

Tuin met tuinhuis: De veelkleurige royale tuin heeft verschillende gezellige zithoekjes, gazon met mooie paadjes, een verscheidenheid aan aparte oude bomen en struikgewassen en er bevindt zich een fraai tuinhuis met ernaast een hottub, welke ter overname is.
De achterzijde van de tuin is ingericht als moestuin met een hobbykasje. Kortom een schitterende grote tuin met veel privacy, waar voor tuinliefhebbers altijd wat te doen is!! De oprit met parkeerplaatsen heeft een mooi ijzeren hekwerk met een toegangspoort.

Wij nodigen u uit vrijblijvend deze woning te komen bezichtigen !!!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]