Foto 1/3
Foto 2/3
Foto 3/3

Omschrijving

TE HUUR: Verhard Buitenterrein van ca. 1000 m2

Omschrijving
TE HUUR: Ambachtshof 9a te Nederhemert, verhard buitenterrein met betonpuin ter grootte van ca. 1000 m2, gesitueerd op goed bereikbare locatie in Nederhemert.

ALGEMEEN
Op mooie locatie aan de Ambachtshof te Nederhemert bieden wij dit buitenterrein aan. Het terrein heeft een totale oppervlakte van ca.1000 m²
Het terrein is gesitueerd op bedrijventerrein Ambachtshof, een bedrijventerrein dat voldoet aan alle voorwaarden om uw onderneming tot bloei en groei te brengen. Het bedrijventerrein is gelegen op een goede locatie, is geschikt voor allerlei soorten bedrijvigheid zoals industrie, logistiek, transport en distributie tot en met bedrijfscategorie 3.1.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:301 BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld met een looptijd van twee jaar of korter.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]