Foto 1/4
Foto 2/4
Foto 3/4
Foto 4/4

Omschrijving

Recreatiegrond.

Altijd al gedroomd van een eigen strand met aanlegsteiger dan is dit een bijzonder kans.

De aanlegsteigers zijn 17 meter lang er kunnen aan drie zijden van de steiger boten aangelegd worden, dus 6 boten van ca. 9 meter.

Op een mooie locatie aan de Maas ligt deze dubbele kavel recreatiegrond met bijbehorend schitterend uitzicht op de Maas.

Het recreatieperceel is via een weg onderlangs de Maasdijk bereikbaar. Het geheel bestaat uit twee naast elkaar gelegen kadastrale percelen, met een gezamenlijke oppervlakte van 1368 m².

Het prachtige stukje natuurgrond mag worden gebruikt voor dagrecreatie, dat wil zeggen: Het perceel mag niet bebouwd worden. Een perfecte stek om bijvoorbeeld heerlijk in de weekenden en vrije zomerse dagen te recreëren en te genieten op je eigen strandje. Er is een mogelijkheid om een boot te water te laten. De Veense Plassen staan in verbinding met de Afgedamde Maas en bieden waterverbindingswegen naar de Maas en via sluis Andel naar de Waal en de mooie Biesbosch.

Zwemmen, watersporten en recreëren, dit alles met een schitterend uitzicht over het water van de Maas. Het uitstekende zwem- en viswater van het recreatiegebied de Veense Putten staat in open verbinding met het water van de “Afgedamde Maas”. Veen is een van de mooiste dorpen van de gemeente Altena, gelegen op de grens van Gelderland en Brabant. In het dorp zijn dagelijkse voorzieningen voor handen zoals een supermarkt, ambachtelijke slager en een bakker. De bereikbaarheid van Veen is prima. Via de provinciale weg N267 zijn de op- en afritten van de snelwegen A27 en A59 binnen 10 minuten te bereiken


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]