Foto 1/10
Foto 2/10
Foto 3/10
Foto 4/10
Foto 5/10
Foto 6/10
Foto 7/10
Foto 8/10
Foto 9/10
Foto 10/10

Omschrijving

Een moderne twee onder één kap woning met UITBOUW en berging wordt gebouwd op een mooie locatie aan de Watermunt in de recent gebouwde wijk De Ham III, aan de rand van het dorp Aalst.

Een twee onder één kap woning met een moderne uitstraling wordt gebouwd op een mooie locatie aan de Watermunt, om de hoek bij de rijwoningen aan de Waterlelie ,in de recent gebouwde wijk De Ham III, door LT Bouwmanagement BV, aan de rand van het dorp Aalst, .

Aalst is een landelijk dorp dat gelegen is aan de afgedamde Maas in het westen van de Bommelerwaard, waar veel gelegenheid is voor recreatie en watersport.
Er is zelfs op een paar minuten afstand een recreatiepark aan de Maas met een strand en een leuke speeltuin.
Ook in de wijk De Ham III bevindt zich een leuk speeltuintje voor de kinderen.
In het dorp zijn twee basisscholen, kerken en voor de dagelijkse boodschappen zijn er voldoende winkels in het dorp. De stad Zaltbommel met het NS station en de snelweg A2 is binnen 10 minuten te bereiken.

De woningen zijn voorzien van een royale woonkamer met openslaande deuren naar het terras aan de achterzijde, de open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer, de tweede verdieping heeft voldoende ruimte voor extra slaapkamers.
In de achtertuin wordt een vrijstaande berging gebouwd.

Twee onder één kap woning:

Bouwnummer 8: Perceeloppervlakte: 196 m², Inhoud: 371 m³, Verkoopprijs casco € 266.500,00 V.O.N.
Bouwnummer 9: VERKOCHT

Alle woningen zijn exclusief: keuken (inrichting), sanitair en tegels.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]