Foto 1/40
Foto 2/40
Foto 3/40
Foto 4/40
Foto 5/40
Foto 6/40
Foto 7/40
Foto 8/40
Foto 9/40
Foto 10/40
Foto 11/40
Foto 12/40
Foto 13/40
Foto 14/40
Foto 15/40
Foto 16/40
Foto 17/40
Foto 18/40
Foto 19/40
Foto 20/40
Foto 21/40
Foto 22/40
Foto 23/40
Foto 24/40
Foto 25/40
Foto 26/40
Foto 27/40
Foto 28/40
Foto 29/40
Foto 30/40
Foto 31/40
Foto 32/40
Foto 33/40
Foto 34/40
Foto 35/40
Foto 36/40
Foto 37/40
Foto 38/40
Foto 39/40
Foto 40/40

Omschrijving

Op een mooie locatie in het centrum van het dorp Aalst, bevindt zich deze royale vrijstaande woning met achterhuis, schuur, oprit en grote tuin, ideaal voor een kantoor of beroep aan huis.

Op een mooie, rustige locatie in het centrum van het dorp Aalst, bevindt zich deze monumentale, royale vrijstaande woning met achterhuis ingericht als bijeenkomstruimte, schuur, oprit en grote tuin, ideaal voor een kantoor of beroep aan huis, dubbele bewoning mogelijk.

De woning is een gemeentelijk monument.

Aalst is een dorp in gemeente Zaltbommel, in de provincie Gelderland en heeft ongeveer 2380 inwoners.
De stad Zaltbommel, het NS station en de snelweg A2 zijn in 10 minuten te bereiken, de grotere stad ’s-Hertogenbosch bevindt zich op 20 minuten afstand.

De woning is in 1850 gebouwd en is keurig onderhouden, het is een royale woning met een slaapkamer op de begane grond met aangrenzende badkamer en vijf slaapkamers op de verdieping. De woning heeft nog de mooie details uit vroeger tijden, zoals de glas-in-lood bovenramen aan de voorzijde, mooie paneeldeuren waarvan ook enkele met glas-in-lood, een gezellige zitkamer en eetkamer aan de voorzijde met de mooie glas-in-lood ramen en deuren. Verder is er nog een spreekkamer en studeerkamer, welke voor allerlei doeleinden gebruikt kunnen worden. Ook het achterhuis, ingericht als bijeenkomstruimte met een keuken en twee toiletten, is een ideale ruimte voor een kantoor of beroep aan huis of eventueel voor mantelzorg is deze woning zeer geschikt. Het achterhuis heeft ook een verdieping waar veel bergruimte is. De royale oprit heeft veel ruimte om auto’s te parkeren, maar ook een afgescheiden terras voorzien van een schutting van tuinhout, zodat er toch privacy is. De voortuin bestaat grotendeels uit gazon en is een mooie plek voor kinderen om te spelen. De schuur heeft veel bergruimte. Kortom, een royale woning met veel ruimte, veel woongenot en veel mogelijkheden!!

Indeling begane grond:
De hoofdingang is aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast, geeft toegang tot de ouderslaapkamer, zitkamer, toilet en de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal kom je in de zitkamer voorzien van een schouw met sierhaard, een inbouw boekenkast en d.m.v. openslaande deuren met mooie glas-in-lood ramen is er toegang tot de woonkamer. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. De keuken heeft een L-vormig keukenblok (2005) voorzien van een 4 pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Er is ook een inbouw voorraadkast. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken en er bevindt zich een loopdeur naar het terras. Vanuit de hal is er toegang tot de ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning met aangrenzend de badkamer en toilet. De badkamer (2005) is voorzien van een douchecabine, spiegel met wastafel en een toilet in een aparte ruimte. De bijkeuken heeft een keukenblok met spoelbak en bergruimte, er is toegang tot de spreekkamer met ernaast de studeerkamer. Ook bevindt zich er een loopdeur naar de oprit.
In de berging zijn de witgoedaansluitingen, cv-ruimte en een trapopgang naar de achterzolder.

Indeling eerste verdieping:
D.m.v. de trapopgang in de hal is er toegang tot de overloop met vier slaapkamers en een toilet. De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning hebben bergruimte achter knieschotten.
Vanuit de berging naast de bijkeuken is een tweede trapopgang naar de achterzolder waar zich ook een slaapkamer bevindt.

Bijeenkomstruimte:
Het achterste gedeelte van de woning bestaat uit een multifunctionele ruimte met een grote vergaderzaal, keuken, een toilet, een invalidentoilet en een trapopgang naar een royale bergzolder. De vergaderzaal kan in het midden afgescheiden worden door een vouwwand, zodat er twee ruimtes ontstaan, er is toegang tot de keuken en aan de achterzijde bevinden zich een loopdeur en openslaande deuren. De keuken heeft een L-vormig keukenblok met een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en veel bergruimte. In de hal bevindt zich achter een deur de trapopgang naar de bergzolder met dakramen, verlichting en veel bergruimte.

Schuur:
De geïsoleerde schuur heeft openslaande deuren aan de voorzijde en een loopdeur aan de zijkant, er bevindt zich een zolderverdieping tot de helft voor extra bergruimte. Afm. 8 x 4 m.

Tuin:
De woning ligt op een groot perceel, er is een ruime oprit met veel parkeergelegenheid, naast de woning bevindt zich een terras omzoomd door een schutting van tuinhout, zodat er veel privacy is. De voortuin is grotendeels voorzien van gazon en is een mooie speelruimte voor kinderen.

Wij nodigen u uit vrijblijvend deze woning te komen bezichtigen !!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]