Foto 1/1

Omschrijving

Bouwkavels

Het Boveneind – Nederhemert
Het Boveneind is een uitbreiding aan de oostelijke rand van het dorp Nederhemert en geeft ruimte aan ca. 120 woningen. Het plangebied ligt aan de achterzijde van de lintbebouwing aan de Kapelstraat en kijkt uit over de omliggende akkers en weilanden.
De plannaam Boveneind refereert aan de geschiedenis van het voorheen daar gevestigde transportbedrijf en het gebied daar omheen. Het Boveneind wordt een groene woonbuurt die een duidelijke en passende afronding van het dorp vormt.
De ligging van de locatie op het snijvlak van het dorp en het landschap betekent dat er zorgvuldig omgesprongen is met de uitstraling van de toekomstige randen van het plangebied. Daarom is gekozen voor een opdeling van het plan in verschillende buurten die de overgang van het bestaande dorp naar het buitengebied benadrukken. Het plan bestaat uit vier delen: het lint, de buurt, de groene meander en de hoven.
Fase 1: verkoop gestart (22 bouwkavels)
Type woningen: vrijstaand, half vrijstaand en twee onder één kap woningen.
Verkoopprijs van de bouwkavels: € 400,00 per m² exclusief 21 % btw.

Verkoopinformatie is te verkrijgen via de verkopend makelaar Gerard Vos Makelaardij in Nederhemert, telefoonnummer 0418-551992/06-53468059 en mailadres: info@gerardvosmakelaardij.nl.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]