Foto 1/8
Foto 2/8
Foto 3/8
Foto 4/8
Foto 5/8
Foto 6/8
Foto 7/8
Foto 8/8

Omschrijving

Op een schitterende hoeklocatie aan het begin van de recent gebouwde wijk "De Ormeling 3" bevindt zich deze royale bouwkavel voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning met garage of berging.

Op een schitterende hoeklocatie in de recent gebouwde wijk "De Ormeling 3" bevindt zich deze royale bouwkavel (500 m²) voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning met garage of berging en voldoende ruimte om een mooie tuin te realiseren.

Er ligt een ruime toegangsweg naar de nieuw gebouwde wijk, de bouwkavel bevindt zich aan het begin van de wijk, zodat er een mooi vrij uitzicht is naar het oudere gedeelte van het dorp Nederhemert.
Alle voorzieningen zijn in de buurt, zoals een kerk, basisschool, slagerij en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Nederhemert is een dorp in de gemeente Zaltbommel, in de provincie Gelderland met ongeveer 1662 inwoners. Het dorp ligt centraal tussen de snelwegen A2, A15 en A59, welke in ongeveer 10 minuten te bereiken zijn, de stad ’s-Hertogenbosch bevindt zich op 20 minuten afstand.

Over deze bouwkavel is btw verschuldigd, de verkoopprijs exclusief 21 % btw is € 117.500,00

Wij nodigen u uit vrijblijvend informatie op te vragen of de locatie te komen bezichtigen !!!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]