Foto 1/6
Foto 2/6
Foto 3/6
Foto 4/6
Foto 5/6
Foto 6/6

Omschrijving

Op een schitterende locatie in het dorp Nieuwaal, bevindt zich deze royale bouwkavel voor het realiseren van een vrijstaande woning met garage, op korte afstand van de stad Zaltbommel en de snelweg A2

Op een schitterende locatie in het dorp Nieuwaal, bevindt zich deze royale bouwkavel voor het realiseren van een vrijstaande woning met garage op korte afstand van de stad Zaltbommel en de snelweg A2.

Het is een mooie ruime bouwkavel van 2819 m², waar naar eigen ontwerp uw droomhuis gerealiseerd kan worden. De bouwkavel bevindt zich op loopafstand van de Waalbandijk, waar achter de mooie uiterwaarden en de Waal gelegen zijn, waar je heerlijk kunt wandelen.

Nieuwaal is een dorp in de gemeente Zaltbommel, in de provincie Gelderland en heeft ongeveer 707 inwoners. Het is een landelijk, rustig dorpje langs de Waal met kerken en een basisschool, andere voorzieningen zoals winkels zijn te vinden in het naastgelegen dorp Gameren, de stad Zaltbommel met het NS station en de snelweg A2 ligt op ongeveer 5 minuten afstand, de grotere stad ’s-Hertogenbosch is in ± 15 minuten te bereiken.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen !!!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]